Önbizalom növelése Önbizalom növelése Önbizalom növelése Önbizalom növelése

Belső gyermek workshop és egyéni konzultáció

Hogyan zajlik a workshop? Ki a belső gyermek? Esettanulmányok Résztvevők írták

Aktualitások:
Kedves Olvasó! Már megtettél pár lépést az önismeret útján, az igazi áttörés azonban még várat magára? Úgy érzed változtál, mégis megy minden a régi kerékvágásban? Arra vágysz, hogy végre megértsd önmagad? Dr. Dudás Mária vagyok, orvosként belső gyermek workshopokat és egyéni konzultációkat vezetek. A workshopok egynapos gyakorlatorientált foglalkozások, amelyek kiscsoportban, családias légkörben zajlanak. A saját élményű csoport a testünkben tárolt érzelmi blokkokra és a tudatalattinkban lévő önkorlátozó hiedelmekre fókuszál úgy, hogy felfedi és gyógyítja a gyermekkor történéseit. Munkámban a belső gyermek koncepció mellett a következő módszereket használom: Berne-i tranzakcióanalízis, Belső utazás, NLP (neuro-lingvisztikus programozás), vezetett meditációk. A workshopokról bővebben a Hogyan zajlik a workshop menüpont alatt tájékozódhatsz. Ki a belső gyermek? A belső gyermek koncepció egy tapasztalati megfigyelés, mely szerint tudat alatt mindenkiben ott élnek a gyermekkor eseményei, amelyek támogatják, vagy akadályozzák az előrehaladásunkat az életben. A gyermekkor révén alakul ki az a speciális szűrőrendszerünk - hitrendszerünk - amelyen keresztül a továbbiakban szemléljük magunkat és a környezetünket. Sokunknak nem tetszik, amit az életünkben látunk, így két dolgunk van: kicserélni a szűrőt, azaz megkeresni azt a gyermekkori élményt, amely kapcsán egy bizonyos gondolkodási mód rögződött bennünk, majd döntést hozni arról, hogy a jövőben milyen gondolatokkal éljük tovább az életünk. A belső gyermekről bővebben a Ki a belső gyermek menüpont alatt olvashatsz. Miben tudok segíteni? Az emberek különböző céllal fordulnak hozzám:
  • önbizalom növelése
  • személyiségfejlesztés, spirituális fejlődés, önmegvalósítás
  • konfliktuskezelés a párkapcsolatban, munkahelyen
  • kapcsolatteremtési, kommunikációs készség javítása
  • párkapcsolati problémák megoldása (meglévő párkapcsolat rendezése, válás feldolgozása, új párkapcsolat kialakítása)
  • testi betegségek lelki hátterének feltárása, súlyproblémák megoldása
  • karrierépítés (munkahely váltás, munkahely elvesztése után új munkahely keresése, vállalkozás beindítása)
  • érzelmek (düh, félelem, frusztráció, stb) feldolgozása, amelyek mögött nem látják az összefüggéseket, viszont konstans módon jelen vannak az életükben, vagy bizonyos élethelyzetekben aktiválódnak
  • gyermekkori, tinédzserkori vagy akár felnőttkori traumák feldolgozása, amelyek eddig részlegesen vagy teljes egészében feldolgozatlanul maradtak, így a mai napig erős hatást gyakorolnak rájuk (testvér születése, szülők válása, erőszakos cselekmények, közeli hozzátartozó halála, balesetek stb)
  • egyszerűen csak jobban akarják érezni magukat a bőrükben:)
Mi történik a workshop után? Rájössz, hogy szabadon dönthetsz azokról a gondolatokról, amelyek eddig egymást kergették az elmédben. A negatív érzelmeid intenzitása csökken vagy teljesen elmúlik. Amint meglátod, hogy nem kell tenned vagy elérned semmit, csak elfogadnod azokat az emlékeket, amelyeket eddig elnyomtál magadban - a védekezésül felállított határaid leomlanak. Nem utolsó sorban azt hallod majd a barátaidtól, rokonoktól, ismerősöktől: jól nézel ki, valami változott benned! Mit csináltál magaddal? „Több könyvet is elolvastam és többféle technikát is kipróbáltam már a belső gyermekem gyógyítására, de egyik sem volt olyan hatásos és felszabadító, mint amit a Te vezetéseddel, módszereddel csináltunk végig. Ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer vegyen részt a belső gyermek tréningeden, a gyógyulást, a lelki fejlődést hihetetlenül megkönnyíti, meggyorsítja. A módszer, amit a kezünkbe adtál, nagyon jól és sikerrel alkalmazható a később felbukkanó problémák során is.”

V. E.
A workshopra az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon jelentkezhetsz. Kellemes böngészést kívánok! Dr. Dudás Mária
szakorvos, NLP Master Practitioner